International News

Super Junior se Eunhyuk, 14:00 se Wooyoung, BoA en Kang Daniel praat oor aansluiting by “Street Man Fighter” en hul nabyheid

Super Junior se Eunhyuk, 14:00 se Wooyoung, BoA en Kang Daniel praat oor aansluiting by “Street Man Fighter” en hul nabyheid

BoA, Super Junior se Eunhyuk, 2PM se Wooyoung, en Kang Daniel het ontplof met charisma vir die voorblad van 1st Look Magazine!

Verlede maand het Mnet bevestig dat “Street Man Fighter” in Augustus sou première met Kang Daniel as die gasheer. Ná die aankondiging het die program ‘n reeks beoordelaars bekendgestel wat bestaan ​​uit BoA, Eunhyuk en Wooyoung. “Street Man Fighter” is ‘n spin-off program van “Street Woman Fighter” wat ‘n kompetisie sal bevat tussen agt manlike dansspanne insluitend 1MILLION, We Dem Boyz (WDBZ), Eo-Ddae, Bank Two Brothers (BⅡB), Prime Kingz, YGX, Just Jerk en Mbitious.

In die onderhoud na die interessante fotosessie het Kang Daniel gesels oor wat hy vir die komende geleentheid voorberei. Hy het gedeel: “Onder die dansers wat hierdie keer deelgeneem het, was daar ‘n hele aantal mense met wie ek na aan my was of geken het, so ek het gedink dat hulle dalk meer gemaklik met my sou wees. Dit is hoekom ek probeer het om ‘n metode op te stel om ‘n bietjie spanning by te voeg, sodat kykers kan sien druk-en-trek om te beheer [that level of tension].”

BoA het gedeel: “Sedert Eunhyuk en Wooyoung pas aangesluit het, het die beoordelaars aan beide kante [of me] het verander, so ek dink daar sal interessante aspekte met daardie verandering kom. Hulle het al op soveel verskeidenheid programme verskyn, so hulle is wonderlik om prettige gesprekke te maak, en ek het ook ‘n effens meer gemaklike tyd gehad.” Hy het voortgegaan, “Ons drie het regtig goeie chemie. In Eunhyuk se geval is ons dieselfde ouderdom, en ons voel gemaklik met mekaar omdat ons mekaar gereeld in die geselskap sien, en ek het Wooyoung vir die eerste keer deur ‘Street Man Fighter’ ontmoet, en hy is ‘n vermaaklike ou, so die vibe is wonderlik. ”

Oor hoe hy gevoel het nadat hy die aanbod om ‘n regter te wees ontvang het, het Eunhyuk gedeel: “Ek het gesê: ‘Ag ja, ek het gelukkig!’ Normaalweg hou ek baie daarvan om na hierdie programme te kyk, en toe ek musiekprogramme in die verlede geMC het, het ek dit geniet tot die punt dat ek elke program individueel gekyk het terwyl ek heeltemal onderdompel was.” Sy het voortgegaan, “Boonop het ek dit geniet om ‘Street Woman Fighter’ verlede jaar te kyk, en dit is ongelooflik dat ons ‘n optrede deur hierdie wonderlike danser kon kyk, sodat ons [normally] moet geld betaal om gratis te kyk. Dis hoekom ek by ‘Street Man Fighter’ aangesluit het deur entoesiasties te kyk, geniet dit [the performances]en leer terwyl jy dink dat om by ‘Street Man Fighter aan te sluit’ ‘n groot fortuin is.”

Wooyoung het gedeel: “Toe ek die eerste keer die aanbod ontvang het, het ek gedink: ‘Kan ek dit doen? Kan ek dit regtig doen?’ Eintlik wou ek dit al doen sedert ‘Street Woman Fighter’. Sodra ek die eerste episode gesien het, was ek so jaloers op die mense daar dat ek skaam gevoel het dat ek nie op stel teenwoordig was nie.” Hy het bygevoeg: “Daarom dink ek, as die geleentheid hom voordoen, ‘ek sal dit doen, maak nie saak wat en watter rol’ en daardie wens word waar.”

“Street Man Fighter” sal op 23 Augustus om 22:20 KST se première.


Artikel Super Junior se Eunhyuk, 14:00 se Wooyoung, BoA en Kang Daniel praat oor aansluiting by “Street Man Fighter” en hul nabyheid
uit Soompi vertaal

Keep visiting our website: ConsentIndia for new updates. Don’t forget to subscribe to our newsletter to get new updates related to the posts, Thanks for reading this article till the end.