International News

BLACKSWAN se Sriya maak geskiedenis met haar debuut—hier is wat sy gedoen het om Indië se eerste K-Pop-afgod te word

BLACKSWAN se Sriya maak geskiedenis met haar debuut—hier is wat sy gedoen het om Indië se eerste K-Pop-afgod te word

Indië se eerste K-Pop-afgod is hier! Sriya (Shreya Lenka) is onlangs by die reeks gevoeg swart gans‘n multinasionale meisiegroep wat uit die volgende lede bestaan: Brasilië-Japan LeiaSenegal-België Fatou en Brasilië-Nederland Gabi.

Van links na regs: Leia, Fatou, Sriya en Gabi. SWART SWAAN | DR Musiek

Die pad na hierdie bereiking was nie maklik vir Sriya nie. In ‘n onderhoud met Indiese Rolling Stones en Korea Heraldhy het onthul dat hy oor ‘n lang tydperk oudisiebande aan baie maatskappye gestuur het voordat hy die boerpot gekry het.

Dit beklemtoon hom elke keer as hy wêreldwyd aanlyn oudisies doen. Alhoewel hy nooit seker was dat hy sou inskryf nie, was daar altyd ‘n sprankie hoop.

Ek het destyds baie oudisies gegee [when I would be sending in my audition reels], my gevoel is altyd soos 50-50. Sal ek gekies word? Ek het baie hard gewerk, maar daar is altyd ‘n gevoel. Ek het altyd my bes probeer om my beste te gee en vir hulle te wys dat ek enigiets kan doen.

— Sriya

Sriya | DR Musiek

Een van daardie oudisies was die Cygnus-program van DR Musiek, BLACKSWAN Maatskappy. Sriya het hul 2021-liedjie “Close To Me” gedek en dit aanlyn geplaas.

Ek het die oudisie gedoen en my suster, sy het ‘Close to Me’ aanbeveel. En toe was ek soos, “O my God, ek moet dit dek.”

— Sriya

Sriya se pogings het vrugte afgewerp en sy het 4 000 aansoekers oortref om ‘n DR Musiek-leerling te word.

Sriya en Gabi het vir ‘n maand in Seoul opgelei waar hulle hul sang-, dans- en Koreaanse vaardighede verbeter het. Hy is gou voorgestel as ‘n amptelike lid van BLACKSWAN, wat die posisies van die lede gevul het Youngheun en Judy wat albei van die groep gegradueer het.

In Sriya se eie woorde was die slaag van die oudisie “baie goed”. Hy is steeds geskok oor die feit dat hy van die cover van BLACKSWAN se liedjies gegaan het om self ‘n lid van die groep te wees.

Nou is ek uiteindelik deel van BLACKSWAN. Dit is vir my ‘n wonderlike ding. Daar was ‘n tyd wat ek toegesmeer het [their songs] en nou is ek in hulle groep.

— Sriya

Hy het ook gesê dat dit ‘n eer is om deel van ‘n multinasionale groep te wees. BLACKSWAN “gee hoop” aan mense wat K-Pop-afgode wil word ten spyte van baie struikelblokke en dit is iets waarmee hy persoonlik kan vereenselwig.

BLACKSWAN is nie ‘n groep nie [bound] volgens kleur, ouderdom of nasionaliteit maar deur talent en uniekheid wat mense verenig. Dit gee hoop aan ander wat ook K-Pop-afgode wil word, wat ook twyfel oor hul velkleur, nasionaliteit of ouderdom … Ek voel baie geëerd en gelukkig dat ek deel is van ‘n multinasionale groep.

— Sriya

DR Musiek het onlangs ‘n rondte oudisies vir die tweede generasie van die Cygnus-projek voltooi.

Kyk na Sriya se volledige onderhoud hieronder om meer oor haar te wete te kom.

Artikel BLACKSWAN se Sriya maak geskiedenis met haar debuut—hier is wat sy gedoen het om Indië se eerste K-Pop-afgod te word
uit Koreaansboo vertaal


Keep visiting our website: ConsentIndia for new updates. Don’t forget to subscribe to our newsletter to get new updates related to the posts, Thanks for reading this article till the end.